Nejvýhodnější plyn

03.05.2012 10:23

Skupina ČEZ je nejen úspěšným dodavatelem plynu po České Republice, ale také se intenzivně zajímá o ochranu životního prostředí. Protože pracovníci velmi důkladně sledují parametry pro ochranu ovzduší a podle rizik tak přehodnocují výkon jaderných elektráren, aby zmírnily únik emisí a imisí do ovzduší.

 

Dále se snaží poskytovat informace pomocí výukových materiálnů, které si mohou objednat jakákoliv vzdělávací zařízení, ale i firmy. Pomocí médií se snaží občany neučit, že fyzika není příliš těžká na pochopení, a proto základní a důležité podměty předělají do zábavné formy.

 

Podle mého názoru může být skupina ČEZ plyn na svojí práci opravdu hrdá, protože v dnešní době se nezakládají firmy s prioritou v životní prostředí a vzdělání. Pouze se zakládají za účelem zisku. Tento účel rozpozná i naprostý laik, postačí jeden rozhovor se zaměstnance z ČEZ a jeden rozhovor se zaměstnancem jiné skupiny se stejným zaměřením a rozdíl bude během chvilky patrný a nepřehledný. Protože chování zaměstnanců, kteří pracují pro dobro firmy a stojí si za jejím cílem je vstřícnější, přátelštějsí a celkově příjemnější. Na rozdíl od pracovníka, který se Vás bude vidět jen další přísun peněz firmě a udělá vše pro to, aby Vás dostal na svoji stranu. Vyzkoušejte také porovnání cen plynu a ušetřete za energie.